četvrtak, 13 jun 2019 19:59

VESA OTIŠAO U TRENERSKE VODE

Veselin Savić, osvajač zlatne medalje na prvenstvu Evrope 2014. i prvak sveta u konkurenciji mlađih seniora,  i osvajač dve bronzane medalje sa Svetskih kupova u četvercu bez kormilara i dvojcu bez kormilara, već šest meseci trenira mlađe kategorije ovog kluba u kome je, kako sam, u šali  kaže, proveo ceo svoj život.

- Kako su veslačke godine prolazile, tako me je život odvlačio u trenerske vode. Odluku da se posvetim radu sa mlađim kategorijama ubrzala je povreda zbog koje sam morao da ostavim veslanje. Imao sam drugačije gledište o trenerskom poslu dok nisam ušao u te vode. Ipak, mislim da suštinski nema neke razlike. Sada trenutno treniram početnike i činjenica je da iskustvo koje imam njima ne znači mnogo. U okviru Škole veslanja treniram i devojčice i mogu da kažem da ima mnogo potencijala. Sada nam je glavni cilj da se sa dečacima i devojčicama ove godine pojavimo na državnom prvenstvu u Beogradu. Tek od sledeće godine od njih možemo da očekujemo neke rezultate. Sada je najbitnije da nauče da veslaju i da zavole ovaj sport, da nauče šta je odgovornost, disciplina i da steknu radne navike.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga