subota, 02 jul 2022 14:20

PRVOG DANA TRI ZLATA, DVA SREBRA I BRONZA

Veslači Smedereva, prvog dana tradicionalne 60. regate Vojvodina Open osvojili su šest medalja. Od sedam posada, bez medalje je ostao Jovan marinković u kadetskom skifu koji je zauzeo četvrto mesto. Zlatna odličja pripala su seniorskom dvojcu bez kormilara u sastavu Miroslav Jovanović i Marko Torbica, kombinovanoj kadetskoj posadi dubl skula u kome su veslali Lazar Živanović (VK Smederevo) i Marko Marić (VK Danubius) i Jovani Vučić u skifu za kadetkinje. Srebro je pripalo Milki Zdjelar u skifu za seniorke, a njena klupska drugarica Milica Mladenović okitila se bronzom. Drugo srebro osovjio je četverac bez kormilara u kome su veslali Mihajlo Stojanović, Mihajlo Milovanović, Đorđe Rapajić i Pavle Stojnić.

Sutra na regatnu stazu izlazi još šest smederevskih posada koji će pokušati da dođu do što boljeg plasmana. Jovan Marinković veslaće u skifu za juniore, Teodora Radulović i Anđelija Perović u dubl skulu u konkurenciji pionirki, u skifu za juniorke VK Smederevo imaće tri predstavnice, Milku Zdjelar, Milicu Mladenović i Jovanu Vučić, a na stazu će ponovo i Mihajlo Stojanović. Mihajlo Milovanović i Đorđe Repajić u juniorskom četvercu bez kormilara.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga