petak, 01 jul 2022 20:48

SMEDEREVCI NA PALIĆU

Veslački savez Vojvodine i Veslački klub, predstojećeg vikenda, domaćini su 60. Otvorenog prvenstva Vojvodine u veslanju. Po tradiciji, na ovoj međunarodnoj regati nastupaju i veslači Smedereva. Prvog dana od smederevskih veslača na regatnu stazu izlaze Teodora Radulović i Anđelija Perović u juniorskom dubl skulu, Marko Torbica i Miroslav Jovanović, Milka Zdjelar i Milica Mladenović veslaće u skifu za seniorke, Jovana Vučić u skifu za juniorke, a dan završavaju Mihajlo Stojanović. Mihajlo Milovanović i Đorđe Repajić u juniorskom četvercu bez kormilara.

Drugog dana još šest smederevskih posada pokušaće da dođe do što boljeg plasmana. Jovan marinković veslaće u skifu za juniore, Teodora Radulović i Anđelija Perović u dubl skulu konkurenciji kadetkinja, u skifu za juniorke VK Smederevo imaće tri predstavnice, Milku Zdjelar, Milicu Mladenović i Jovanu Vučić, a na stazu će ponovo i Mihajlo Stojanović. Mihajlo Milovanović i Đorđe Repajić u juniorskom četvercu bez kormilara.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga