nedelja, 03 jul 2022 23:45

SA PALIĆA ČETIRI ZLATA I PO TRI SREBRA I BRONZE

Posle prvog dana, kada su osvojili šest medalja, drugog dana tradicionalne 60. po retu regate Vojvodina Open, veslači Smedereva osvojili su još četiri odličja, jednu zlatnu i srebrnu i dve bronze. Najsjajnije odličje pripalo je Lazaru Živanoviću koji je veslao u kombinovanom reprezentativnom četvercu u kome su još bili Marko Marić iz Danubiusa, Sergej Cipak sa Palića i Ognjen Dobrić veslač Grafičara. Srebnu medalju osvojio je četverac u sastavu Mihajlo Stojanović, Mihajlo Milovanović, Đorđe Rapajić i Pavle Stojnić. Dve bronzane medalje osvojile su devojke, Milka Zdjelar u skifu za juniorke, i pionirke u dublu u sastavu Teodora Radulović i Anđelija Perović.

Ukupan učinak smederevskih veslača na regati na Palićkom jezeru jeste 10 medalja, četiri zlatne i po tri srebrne i bronzane. Sredinom ovog meseca smederevske veslače očekuje četvrto kolo Omladinske lige Srbije, kao i Svetska prvenstva za juniore i seniore do 23 godine koja će se održati u Varezeu u Italiji.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga