petak, 14 maj 2021 10:21

SMEDEREVCI DOBRI NA DRUGOJ REGATI KUPA SRBIJE

Veslači Smedereva osvojili su šest medalja na drugoj regati Kupa Srbije i Omladinske lige Srbije. Jedino zlatno odličje pripalo je Teodori Stevanovskoj i Milici Mladenović u kadetskom dublu. Njih dve su u juniorskoj konkurenciji zauzele solidno druge mesto. Srebrna odličja pripala su još Jovani Vučić u skifu za kadetkinje i pionirskom skifisti Jovanu Marinkoviću.

  Bronzani su bili Milka Zdjelar u skifu za juniorke i kombinovani osmerac Smedereva i Tamiša. Za VK Smederevo veslali su Dimitrije Otašević, Mihajlo Milovanović, Bogdan     Cvetković   i  Lazar Živanović. Treća regata Kupa Srbije na programu je 29. maja na Palićkom jezeru. U međuvremenu, seniori privode kraju pripreme za Lucedrn gde će se održati   poslednja   kvalifikaciona regata za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. To će biti poslednja prilika za Aleksandra Filipovića da izbori plasman za Tokio. Vizu dobijaju samo dva   prvoplasirana

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga