subota, 22 jun 2019 13:44

SMEDEREVSKI VESLAČI NA PRIPREMAMA U TURSKOJ I CRNOJ GORI

U Veslačkom klubu Smedrevo nema predaha. Najbolji seniori i juniori privode kraju pripreme za sezonu od koje svi u klubu očekuju mnogo. Najbolji juniori VK Smederevo tokom januara su boravili u Stolivu, a nedavno su se vratili iz Kojčegiza u Turskoj.

Sa trenerom Aleksandrom Smiljanićem trenirali su kandidati za juniorsku reperezentaciju Miroslav Jovanović, Nikola Soldatović i Andrija Jevtić. Za seniorima se pripremao i reprezentativac u konkurenciji seniora B Marko Torbica, takođe u Turskoj. Kandidati za seniorsku reprezentaciju Aleksandar Filipović i Veselin Savić posle Kojčegiza,  pripreme su nastavili u Atini. Za seniore je ova godina vrlo bitna jer se na Svetskom prvewnstvu overavaju vize za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Mlađe selekcije kluba odradile su pripreme na Zlataru za prvenstvo Srbije na ergometrima koje će se ove godine održati 3. marta u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani. Boje Veslačkog kluba Smederevo braniće 50-ak veslača i veslačica.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga