nedelja, 03 mart 2024 14:44

PO DVA ZLATA I BRONZE IZ ZRENJANINA

Veslački klub Smederevo osvojio je četiri odličja na 33. prvenstvu Srbije na ergometima koje je u subotu održano u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Najsjajnija odličja osvojili su junior Lazar Živanović, dobitnik priznanja Talenat godine, u izboru Saveza sportova Smederevo, i Milka Zdjelar koja se zlatom okitila u konkurenciji seniorki do 23 godine. Dve bronzane medalje pripale su pioniru Dušanu Đokiću i pionirki Nadeždi Radulović.

Posebno je bio superioran Lazar Živanović koji je imao za pet sekundi bolje vreme od drugoplasiranog takmičara. Rezultat ostvaren na ovogodišnjoj ergometrijadi dodatno će podići samopouzdanje ovom talentovanom smederevskom veslaču koga ove sezone očekuje niz jakih takmičenja. Lazar Živanović je odradio tri ciklusa priprema na crnogorskom primorju i čini se da spremno dočekuje prva zvanična takmičenja koja slede za nešto više od mesec dana.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga