ponedeljak, 03 jul 2023 12:00

SEDAM MEDALJA SA PALIĆA ZA SMEDEREVSKE VESLAČE

MInulog vikenda na Palićkom jeyeru održana je 61. po redu međunarodna regata Vojvodina Open koja se ove godine našla u kalendaru Svetske veslačke federacije. U konkrenciji domaćih i posada iz Mađarske, Bugarske, Turske i Severne Makedonije, veslači Smedereva osvojili su sedam medalja, pet srebrnih i dve bronzane.

Srebrne medalje osvojili su Milka Zdjelar u skifu za seniorke, Pavle Stojnić i Đorđe Rapajić u dubl skulu za juniore, Pavle Stojnić u skifu za kadete, Teodora Radulović u skifu za kadetkinje i četverac skulu za kadetkinje sa Tarom Božanović, Iskrom Milosavljević i Anđelinom Perović. Do bronzanih medalja doveslali su Milica Mladenović u skifu za juniorke i Đorđe Rapajić u skifu za kadete.

Tokom ovog meseca slede brojna značajna takmičenja. Osim izborne regate za seniorsku B reprezentaciju, u Lucernu je na programu treća regata Svetskog kupa (7-9 jul), polovinom jula održaće se četvrto kolo Omladinske lige Srbije na Kniću. Od 19. do 23. jul Plovdiv će biti domaćin Svetskog prvenstva za B seniore, a kraj meseca je rezervisan za Internacionalnu regatu "Subotica open" na Paliću.

 

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga