nedelja, 27 mart 2022 20:59

DOBAR REZULTAT SMEDEREVACA NA OTVORENOM PRVENSTVU ZAGREBA U VESLANJU

U Zagrebu je u subotu održano Otvoreno prvenstvo Zagreba u veslanju za kadete juniore, seniore i studente. U sastavu Veslačke reprezentacije Srbije nastupili su Lazar Živanović u dubl skulu za kadete i Milka Zdjelar u skifu za juniorke. 

Milka je bila treća u konkurenciji juniorki, a Lazar Živanović je u dubl skulu sa Sergejom Čipakom iz VK Palić zauzeo prvo mesto u konkurenciji kadeta. Vremena ostvarena u Zagrebu obećavaju dobre rezultate u nastavku sezone. 

Početkom aprila, 9. i 10, Zagreb će ponovo ugostiti veslače iz Srbije. Na tradicionalnoj regati Croatia open nastupiće Aleksandar Filipović i još uvek se ne zna da li će put glavnog grada Hrvatske Marko Torbica u skifu ili će sa Jovanovićem u dvojcu. Pre nastupa u Zagrebu, Smederevci će učestvovati na prvoj regati Kupa Srbije, Omladinske lige Srbije i prvom kolu prvenstva Beograda u veslanju.

Naslovna fotografija preuzeta sa sajta https://www.vsz.hr/

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga