sreda, 09 mart 2022 15:27

SMEDEREVCI U SUBOTICI

Veslački klub Smederevo u nedelju će nastupiti na prvom ovogodišnjem zvaničnom takmičenju. Subotica će biti domaćin prvenstva Srbije na ergometrima u svim kategorijama. Boje Veslačkog kluba Smederevo braniće dvadesetak veslača i veslačica u svim kategorijama, kao i u disciplini veterana. Za većinu predstavnika VK Smederevo biće ovo prvo takmičenje na ergometrima. U konkurenciji seniora nastupiće Aleksandar Filipović, a kod lakih seniorki za što bolji plasman boriće se Teodora Stevanovska. U juniorskoj konkurenciji učestvovaće Nemanja Milanović, Ivan Ivanović i Milica Mladenović. Najviše Smederevaca biće u konkurenciji kadeta i  kadetkinja, deset kadeta (Lazar Živanović, Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Mihajlo Milovanović, Andrej Cvetković, Đorđe Rapajić,Mihajlo Stojanović, Pavle Stojnić, Mateja Marinković i Mihajlo Kostić i jedna kadetkinja ( Jovana Vučić).

U konkurenciji pionira nadmetaće se petoro veslača - Teodora Radulović, Anđelija Petrović, Marko Marinković, Andrija Gvozdenović i Dušan Ilić. Kod veterana će nastupiti Nikola Otašević i Stefan Stojaković.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga