petak, 26 jun 2020 22:38

VESLAČI SMEDEREVA SA DEVET POSADA U ČURUGU

Drugo kolo Omladinske lige Srbije u veslanju održaće se u subotu 27. juna u Čurugu na Tisi. Veslački klub Smederevo učestvovaće na ovom takmičenju sa 9 posada. U konkurenciji kadeta nastupiće Vukašin Vujanović u skifu, u četvercu bez kormilara veslaće Dimitrije Otašević, Ivan Ivanović, Dimitrije Vuković i Marko Milićević i u četverac Lazar Tasković i Lazar Bulajić sa kojima će u čamcu biti Ilija Stanojević i Bogdan Sinadinović iz Veslačkog kluba Jezava. U konkurenciji pionira VK Smederevo imaće samo jednu posadu, četverac sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milanović i kormilar Luka Ilić.

U konkurenciji veslačica boje VK Smederevo će braniti Milica Mladenović i Milka Zdjelar u kadetskom skifu, Jovana Vučić u pionirskom skifu, a dubl skulu će veslati dve posade iz Smedereva: Milka Zdjelar i Milica Mladenović i Anastasija Jovanovi i Milica Savić.

Na drugoj regati Omladinske lige Srbije nastupiće ukupno 229 veslača i veslačica u 107 posada.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga