SIGURNO DO ČETVRTFINALA

Filipović i Beđik plasirali su se u četvrtfinale Svetskog prvenstva koje se održava u Beogradu na Adi Ciganliji. Naša Posada je u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzela četvrto mesto iza Španaca, Nemaca i Rumuna. Posle danas održanih repesaža poznato je protiv koga će veslati u borbi za plasman u polufinale. rivali dvojici Aleksandra biće im dubl skulovi Australije, Švedske, Kine, Francuske i, možda najveći favoriti za najviši plasman, posada Hrvatske za koju veslaju braća Sinković i Valent. Plasmanom u polufinale Filipović i Beđik došli bi na korak od osvajanja olimpijske vize jer kartu za Pariz 2024. dobiće 11 najbolje plasiranih čamaca u Beogradu. Zato je jasno da sutra moraju da izveslaju maksimalnom snažno ukoliko žele, a sasvim sigurno žele, da dobiju priliku da se izbore za Olimpijske igre u parizu 2024. godine.

Da podsetim, ukoliko se ove ne obezbedi vize, preostaje još jedna prilika, naredne godine na kvalifikacionoj regati koja se, po tradiciji, održava u Lucernu.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga