ponedeljak, 08 april 2024 19:04

ZLATO I SREBRO IZ ZAGREBA

Veslači Smedereva vratili su se sa 40. internacionalne regate Kroacija Open, održane 6. i 7. aprila na Jarunu, sa zlatnom i srebrnom medaljom. U osvajanju oba odličja učestvovao je perspektivni Lazar Živanović. On je prvog dana u juniorskom dubl skulu sa Milošem Lavircem iz Begeja osvojio srebrnu medalju, a u nedelju je u juniorskom četvercu bez kormilara osvojio zlatnu medalju. Posadu su, pored njega činili Miloš Lvirac, Lazar Đurđević i Milan Cvetković. Drugi predstavnik VK Smederevo na ovoj veslačkoj smotri, junior Jovan Marinković je u konkurenciji 61 skifiste zauzeo 10 mesto, četvrto u B finalu. 
Ovogodišnja tradicionalna regata u Zagrebu, okupila je više od 1000 veslača iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Estonije, Gruzije, Italije, Latvije, Mađarske, Moldavije, Slovačke, Slovenije, Srbije I Turske. 
Naredno iskušenje, koje očekuje veslače Smedereva,  biće druga regata Kupa Srbije i prvo kolo Omladinske lige Srbije koje će se održati u Beogradu 20. aprila. 
 
 
 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga