utorak, 01 septembar 2020 09:22

DIMITRIJEVIĆ ZADOVOLJAN UČINKOM NA VOJVODINA OPEN

Mlade nade Veslačkog kluba ostvarile su odličan rezultat na Palićkom jezeru gde je održana regata Vojvodina open. Posle četiri medalje, osvojene prvog dana, u nedelju su Smederevci svoju riznicu medalja obogatili sa još pet odličja.
Kadetkinje u dublu Teodora Stevanovska i Milka Zdjelar bile su neprikosnovene u svojoj konkurenciji. Jovana Vučić je u skifu za kadetkinje bila druga, a njena klupska drugarica u istoj disciplini Milica Mladenović stigla je treća na cilj.

Kadetski dvojac Dimitrije Vuković i Dimitrije Otašević bio je prvi, a kombinovani juniorski četveraca VK Smederevo i VK Jezava u sastavu Marko Milićević, Ilija Stanojević, Bogdan Sinadinović i Ivan Ivanović zauzeo je odlično drugo mesto.
U subotu, prvog dana takmičenja, najsjajnija odličja pripala su Jovani Vučić u pionirskom skifu i pionirskom četvercu sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Lazar Živanović, Bogdan Cvetković, Mihajlo Milovanović i kormilar Iva Danić.
Juniorski dvojac u sastavu Dimitrije Vuković – Dimitrije Otašević zauzeo je drugo mesto, a juniorke VK jezava Jelena Vukelić i Nevena Stevanović zauzele su treće mesto u dubl skulu.
Trener mlađih kategorija u VK Smederevo Uroš Dimitrijević bio je zadovoljan učinkom svojih učenika. Ipak, u ovom trenutku, sve snage usmerene su ka državnom prvenstvu koje je na programu 17. i 18. oktobra.
– Imali smo osam posada na regati i moram da kažem da sam zadovoljan rezultatima. Većina je opravdala očekivanja. Za nas je najvažnije takmičenje državno prvenstvo sredinom oktobra. Pre toga očekuju nas još dve trke i trudićemo se da kroz ta nadmetanja dođemo do forme koja će nam omogućiti najbolje rezultate na prvenstvu Srbije.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga