subota, 22 jun 2019 15:36

DVE BRONZE ZA SMEDEREVCE

Kadeti smederevskog Veslačkog kluba Smederevo Petar Samardžija, Dušan Popović, Vuk Marković i Veljko Vukašinović osvojili su dve bronzane medalje na regati Olimpijskih nada Srednje Evrope održanoj danas u Velencima u Mađarskoj. Smederevska posada do bronze je došla četverac skulu, a ispred njih bile su posade Češke i Mađarske. Drugo bronzano odličje pripalo im je u trci osmeraca. Pored smederevskog četverac skula, srpski osmerac činio je i četverac Partizana.

Pored Smederevaca, zlatnu medalju za srpsko veslanje osvojio je četverac bez kormilara ( Aleksandar Kuzmanović, Strahinja Janković, Nemanja Luledžija i Luka Delić) i  dvojac u sastavu Marko Marjanović i Đorđe Kostić. Narednog vikenda u Sloveniji će se održati tradicionalna Bledska regata na kojoj će nastupiti veslač Smedereva Nikola Soldatović u kombinovanoj posadi četverca bez kormilara sa Kolarevićem iz Grafičara, Savićem iz Crvene zvezde i Stefanovićem iz Danubiusa.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga