subota, 22 jun 2019 14:40

PRVA REGATA KUPA SRBIJE

Naredne subote na Adi Ciganliji će se održati prva regata Kupa Srbije i Otvoreno prvenstvo Beograda u veslanju. VK Smederevo će nastupiti sa 14 posada. U konkurenciji seniora nastupiće u skifu Marko Torbica i Mihajlo Stojanović. Najviše posada biće u konkurenciji juniora za koje će ova regata biti izborna za sastav reprezentacije koja će uskoro nastupiti na Evropskom prvenstvu.

Nikola Soldatović će u dvojcu bez kormilara veslati sa Nikolom Kolarevićem iz Grafičara dok će Andrija Jevtić, takođe u dvojcu, nastupiti sa Veljkom Matićem iz Partizana. Miroslav Jovanović i Todor Marković oprobaće se u juniorskom skifu. Miroslav Jovanović i Vuk Marković, kao i Todor Marković i Konstantin Šujić oprobaće se u dubl skulu.

U konkurenciji kadeta Veslački klub Smederevo će nastupiti sa pet posada. U skifu će veslati Vuk Marković i Petar Samardžija, u dubl skulu Dušan Popović -Veljko Vukašinović i Lazar Živković-Marko Atanasijević. Poslednju petu posadu čini četverac skul u sastavu Petar Samardžija, VukMarković, Dušan Popović i Veljko Vukašinović. Pionire će predstavljati samo jedna posada u dubl skulu u sastavu Vukašin Vujanović i Rajan Karnahan.

Kako su i koliko radile u pripremnom periodu prikazaće i veslačice Smedereva. Za što bolji plasman boriće se u kadetskomčetverac skulu Teodora Stevanovska, Milka Zdjelar, Milica Mladenović i Milica Pejović, kao i pionirski dubl skul  Milica Savić - Jovana Vučić.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga