subota, 22 jun 2019 12:08

VESLAČIMA SMEDEREVA ZLATO I SREBRO SA DALJINSKE REGATE U NOVOM SADU

Godinama unazad  tradicionalna daljinska regata u  Novom sadu označava kraj zvanične takmičarske sezone u našoj zemlji. Ove godine Novi Sad je ugostio predstavnike iz deset domaćih ekipa i Iktusa iz Hrvatske.

Veslački klub Smederevo nastupio je sa dve posade, pionirski četverac skul u sastavu Vojislav Veljković, Nikola Pavić,  Marko atanasijević i Lazar Stojković osvojili su zlatnu medalju. Pionirke VK Smederevo u četverac skulu morale su da se zadovolje drugim mestom. U čamcu su veslale Maša Vasić, Jovana Vučić, Milica Pejović i Teodora Stevanovska.

- Zbog loših vremenskih uslova regata je skraćena sa 3000 na 2000 metara. Zadovoljan sam ostvarenim. U konkurenciji pionirki bilo je prijavljeno pet ekipa,a kod pionira deset. Jedan lep kraj sezone i nadamo se još boljim rezultatima u sledećoj godini – očekuje trener u VK Smederevo Saša Dragutinović.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga