utorak, 11 jun 2019 18:00

SMEDEREVSKI SKIFISTA U GRAVELINU

 Prvo veliko međunarodno veslačko takmičenje u konkurenciji juniora održaće se 26. i 27. maja u Gravelinu u Francuskoj. Na jednom mestu naći će se najbolji juniori i juniorke Evrope, a međi njima našlo se i ime talentovanog i perspektivnog smederevskog veslača Marka Torbice. Posle odličnih nastupa na prvenstvu Srbije u malim čamcima, kao i na Beogradskoj internacionalnoj regati, na predlog koordinatora za juniore i kadete Luke Đorđevića, doneta je odluka da se Torbica u Gravelinu takmiči u konkurenciji skifista. Pored njega, na juniorskom šampionatu Evrope nastupaće i Marko Prodanović i Todor Stanković u dvojcu bez kormilara i Marko Đuranović, Kosta Petković, Pavle Lijeskić i Veljko Matić u četvercu.

Osim Marka Torbice, ostale mlade veslače Smedereva 26. maja očekuje nastup na prvom kolu Omladinske lige za kadete i pionire koje će se održati kod Bačke Palanke.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga