petak, 07 jun 2019 12:04

SMEDEREVCI SA 17 POSADA NA DRUGOJ REGATI KUPA SRBIJE

Veslački klub Smederevo nastupiće predstojećeg vikenda na drugoj regati kupa Srbije sa 17 posada. Prvog dana, u subotu 12. maja, na regatnu stazu će izaći 11 smederevskih posada. U konkurenciji juniora VK Smederevo predstavljaće u skifu Marko Torbica. Miroslav Jovanović i Vuk Marković veslaće i kadetskom skifu, a u dvojcu bez kormilara Andrija Jevtić i Nikola Soldatović. U kadetskom dubl skulu Smederevo će imati čak tri posade. Za što bolji plasman boriće se Veljko Vukašinović i Todor Marković, Luka Vasić i Vukašin Rajić i Lazar Živković i Petar Samardžija.

U pionirskoj konkurenciji veslaće Božidar Kovačević u skifu i Bogdan Savić i Vuk Simić i dubl skulu. U konkurenciji devojaka za VK Smederevo će imati dva četverac skula. Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Milka Zdjelar i Maša vasić veslaće u jednom četvercu, a u drugom će biti Nevena Stevanović, Jelena Vukelić, Milica Pejović i Ana Soldatović. Drugog dana takmičenja u konkurenciji juniora veslaće u dubl skulu Miroslav Jovanović i marko torbica, a u konkurenciji kadeta nastupiće četverac bez kormilara u sastavu Vuk Marković, Nikola Soldatović, Andrija Jevtić i Miroslav Jovanović i četverac skul u kome će veslati Lazar Živković, Veljko Vukašinović, Todor Marković i Petar Samardžija. Vuk Simić, Bogdan Savić, Lazar Stojković i Luka Božilović veslaće u pionirskom četverac skulu, a kod pionirki u dubl skulu će se oprobati Milica Mladenović i Milka Zdjelar.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga