petak, 07 jun 2019 11:49

SMEDEREVCI SPREMNI ZA PRVENSTVO DRŽAVE U MALIM ČAMCIMA

Predstojećeg vikenda na Adi Ciganliji je trebalo da se održi prvenstvo države u malim čamcima za seniore i juniore. Zbog najavljenih loših vremenskih prilika šampionat je odložen za sredinu naredne nedelje. Boje VK Smederevo na ovom takmičenju braniće Aleksandar Filipović u seniorskom skifu i trojica juniora, takođe u skifu, Marko Torbica Lazar Ristić i Miroslav Jovanović. Lazar Ristić i Marko Torbica veslaće i u juniorskom dubl skulu.

Dan posle državnog prvenstva održaće se i prva regata Kupa Srbije. Veslački klub Smederevo na ovom takmičenju imaće 11 posada.

U kadetskom skifu veslaće Miroslav Jovanović i Vuk Marković, a u dvojcu bez kormilara nastupiće Andrija Jevtić i Nikola Soldatović. Smederevci će u kadetskoj konkurenciji imati i četverac bez kormilara  ( Vuk Marković, Nikola Soldatović, Andrija Jevtić i Miroslav Jovanović) i dva dubl skula u kojima će veslati, Veljko Vukašinović i Todor Marković i Luka Vasić i Vukašin Rajić.

Božidar Kovačević biće predstavnik VK Smederevo u pionirskom skifu.

U pionirskom četverac skulu nastupiće Vuk Simić, Matija Bančov, Lazar Stojković i Luka Božilović.

Do što boljeg plasmana pokušaće da dođu i dva četverac skula u konkurenciji devojaka. Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Milka Zdjelar i Maša Vasić veslaće u prvom, a u drugom će nastupiti Nevena Stevanović, Jelena Vukelić, Milica Pejović i Ana Soldatović.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga