petak, 07 jun 2019 09:25

DRŽAVNO PRVENSTVO NA ERGOMETRIMA U DVORANI RANKO ŽERAVICA

Veslači Smedereva nastupiće u subotu 24. februara na prvom ovogodišnjem zvaničnom takmičenju. Državno prvenstvo na ergometrima održaće se u dvorani Ranko Žeravica na Novom Beogradu. Očekuje se nastup više od 500 veslača i veslačica koji će se boriti za naslov najboljeg.

U takvoj konkurenciji veslači Smedereva će nastupiti sa 43 takmičara u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji. Osim veslača, boje VK Smederevo braniće i devet devojčica.

U konkurenciji juniora nadmetaće se Marko Torbica i Lazar Ristić, u konkurenciji kadeta za što bolji plasman boriće se Miroslav Jovanović, Todor Marković, Nikola Soldatović, Andrija Jevtić, Konstantin Šujić, Vuk Marković, Lazar Živković, Veljko Vukašinović, Dušan Popović, Petar Samardžija, Luka Vasić, Vukašin Rajić i Mladen Vukašinović.

Najviše predstavnika VK Smederevo imaće u konkurenciji pionira. Tu su Vojislav Veljković, Nemanja Mihajlović, Matija Bančov, Božidar Kovačević, Bogdan Savić, Vuk Simić, Luka Božilović, Dimitrije Simić, Lazar Stojković, Dimitrije Otašević, Jovan Matić, Miloš Janković, Dimitrije Mihajlović, Aleksandar Stefanović, Milan Đuričić, Ilija Stanojević i Ilija Mijalković.

Boban Ranković, trener smederevskih veslačica, odličio je da na ovo takmičenje povede Taru Lazić, Milku Zdjelar, Milicu Mladenović, Mašu Vasić, Milicu Pejović, Jelenu Vukelić i Teodoru Stevanovsku.

U klategoriji veterana bolji od ostralih u ovoj konkurnciji pokušaće da bude višestruki prvak Srbije u ovoj kategoriji Nikola Otašević.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga