ponedeljak, 25 decembar 2023 20:12

STIGLA NOVA OPREMA, JUNIORI U KOTORU

Veslački klub Smederevo je krajem ove godine povećao "vozni park". Zahvaljujući sredstvima grada,  u Smederevo su stigla po dva veslačka i biciklistička ergometra. Za ovu opremu bilo je potrebno da se izdvoji oko 600.000 dinara, a teško da bi toga bilo da nije bilo grada. 

- To je nešto što nam je trebalo u ovom periodu i sada smo, što se ove opreme tiče mirni. Ostaje nam da do februara sledeće godine kupimo još jedan vrhunski skif. Za to će nam trebati oko 18.000 evra - rekao je Aleksandar Smiljanić iz Veslačkog kluba Smederevo.

Dok uprava obezbeđuje što bolje uslove, za veslače Smedereva nema odmora. Juniorska reprezentacija odrađuje pripreme u Kotoru, a pored trenera Luke Đorđevića, na prepremama se nalaze i četvorica smedeevskih veslača. To su Lazar Živanović, Pavle Stojnić, Đorđe Rapajić i Jovan Marinković. Prvu fazu priprema u Kotoru najbolji juniori Srbije završavaju 29. decembra. Plan je da posle dve nedelje rada po klubovima, svi oni odrade još jednu fazu priprema u Bokokotorskom zalivu.

Ovoj informaciji treba dodati i vest da se od aktivnog veslanja oprostio Aleksandar Filipović, jedan od uspešnijih smederevskih veslača.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga