četvrtak, 09 mart 2023 01:34

SMEDEREVCIMA TRI ODLIČJA

Kristalna dvorana u Zrenjaninu bila je domaćin prvog ovogodišnjeg takmičenja u veslanju. Po tradiciji, svake godine u ovo vreme, održava se državno prvenstvo u veslanju na ergometrima u svim uzasnim kategorijama. U konkureniciji više od 400 takmičara, veslači Smedereva osvojili su po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Najsjajnije odličje u konkurenciji juniorki sa više nego ubedljivim rezultatom pripalo je Milici Mladenović. U konkurenciji kadetkinja drugo mesto zauzela je Anđelija Petrović, a bronaznu medalju u Smederevo je doneo, u konkurenciji kadeta Jovan Marinković.

Aleksandar Filipović bio je četvrti u konkurenciji seniora, a Lazar Živanović peti kod juniora. Mihajlo Stojanović i Pavle Stojnić bili su osmi i deveti u konkurenciji kadeta, dok su kod kadetkinja Teodora Radulović i Tara Božanović zauzele 9. odnosno 11. mesto. Najbolji plasman kod pionirki ostvarila je Nadežda Radulović koja je bila sedma, a pionir Vukašin Rvović bio je deseti.

Prema kalendaru Veslačkog saveza Srbije do kraja ovog meseca održaće se izborna regata za sastav juniorske reprezentacije koju očekuje nastup na prvenstvu Evrope, kao i regata u Italiji, Memorijal Paolo Daloja.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga