četvrtak, 11 avgust 2022 21:19

ČETIRI ADUTA ZA VIŠEGRAD

Veslački klub  Smederevo imaće četvoro predstavnika na predstojećem Balkanskom prvenstvu koje će se održati za mesec dana u Višegradu u Bosni i Hercegovini. To je odlučeno posle jučerašnjih izbornih trka održanih na Srebrnom jezeru. Boje naše zemlje na ovom prvenstvu braniće Lazar Živanović koji je sa Markom Marićem iz Danubiusa trijumfovao u kadetskom dublu skulu, a veslaće i u četvercu, Jovan Marinković je bio najbolji u dvojcu bez kormilara sa Markom Jančekinom iz Tamiša. VK Smederevo imaće i dve predstavnice lepšeg pola. Milka Zdjelar zauzela je prvo mesto u skifu i veslaće u ovoj disciplini, a njena klupska drugarica Milica Mladenović, koja je bila druga, će zajedno sa njom i dublom Partizana veslati u četvercu.

Pre godinu dana, na Balkanskom prvenstvu u Strugi, jedinu medalju za VK Smederevo osvojila je Milka Zdjelar koja je bila bronzana u dubl skulu sa Sofijom Kocanović iz Crvene zvezde.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga