nedelja, 26 septembar 2021 22:42

SMEDEREVSKIM VESLAČIMA DEVET MEDALJA SA PRVENSTVA DRŽAVE

Veslači Smedereva osvojili su devet medalja na ovogodišnjem prvenstvu države održanom na Adi Ciganliji. Najsjajnija odličja osvojili su Aleksandar Filipović u seniorskom skifu, Milica Mladenović u skifu za kadetkinje i ženski dubl skul u sastavu Teodora Stevanovska-Jovana Vučić.

Srebro je pripalo kadetskom dvojcu u sastavu Lazar Živanović i Vukašin Vujanović, a medalju istog sjaja osvojila je Milka Zdjelar u skifu za seniorke.  Jedinu bronzu osvojili su u kombinovanoj posadi dubla za seniore Aleskandar Filipović i Miloš Stanojević iz VK Tamiš.

Dan ranije do medalja su stigli Milka Zdjelar koja je bila prva u sifu za juniorke, pionirski četverac sa kormilarom u sastavu Andrje Cvetković, Sergej Ćuljković, Mihajlo Stojanović, Đorđe Rapajić i Pavle Stojnić.

Prema kalendaru Veslačkog saveza Srbije, poslednje ovogodišnje takmičenje trebalo bi da bude daljinska regata koja se vesla u Novom Sadu 23. oktobra.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga