nedelja, 18 oktobar 2020 14:05

TRI MEDALJE JUNIORIMA I JEDNA PIONIRIMA

Veslači Smedereva osvojili su četiri medalje posle prvog dana na prvenstvu Srbije koje je počelo u subotu na Adi Ciganliji. Pozlatio se juniorski dubl skul Andrija Jevtić i Miroslav Jovanović. Njih dvojica sa Konstantinom Šujićem i Vukom Markovićem bili su treću u četverac skulu. treće srebro u juniorskoj kategoriji pripalo je Konstantinu Šojiću u skifu.

Jedino bronzano odličje u pionirskoj konkurenciji osvojio je četverac sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milovanović i kormilar Iva Danić.

Danas su na regatnu stazu izašli u konkurenciji kadeta  Jelena Vukelić i Nevena Stevanović u dublu, Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Jovana Vučić i Milka Zdjelar u četverac skulu, Milica Savić u skifu i kadeti Vukašin Vujanović i Dimitrije Otašević u skifu, Ivan Ivanović i Luka Ilić u dublu i četverac skul u sastavu Vukašin Vujanović, Dimitrije Otašević, Dimitrije Vuković i Marko Milićević.  U konkurenciji seniora u skifu će nastupiti  Aleksandar Filipović i Marko Torbica, dve posade dubl skula u sastavu Dušan Slavnić – Aleksandar Filipović  i Andrija Jevtić – Marko Torbica.

 

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga