sreda, 17 jun 2020 20:33

ODLIČNO OTVARANJE SEZONE NAŠIH VESLAČA

Veslači Smedereva osvojili su osam medalja na otvaranju veslačke sezone. Na Adi Ciganliji blizu 400 veslača iz 15 klubova veslalo je za Trofej Beograda, Omladinsku ligu i prvo kolo Kupa Srbije. Smederevci su nastupili u svim kategorijama, osim u seniorskim, i kući su se vratili sa jednom zlatnom, šest srebrnih i jednom bronzanom medaljom.

Najsjajnije odličje pripalo je Jovani Vučić i pionirskom skifu. Još dve medalje osvojile su devojčice VK Smederevo. Srebro je pripalo četvercu skul u sastavu Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Milka Zdjelar i Milica Savić, a do bronze su doveslale kadetkinje Milka Zdjelar i Milica Mladenović u dublu.

Kod dečaka, u konkurenciji pionira, četverac sa kormilarom zauzeo je drugo mesto, (Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milovanović i kormilar Luka Ilić), dok je kadetski četverac, u sastavu Vukašin Vujanović, Lazar Tasković, Dimitrije Otašević i Dimitrije Vuković, osvojio bronzanu medalju.

Preostala tri srebrna odličja pripala su juniorima, Andriji Jevtiću u skifu, Miroslavu Jovanović i Nikoli Soldatoviću u dvojcu i četverac skulu u sastavu Dušan Popović,  Todor Marković, Petar Samardžija i Konstantin Šujić.

Pratite nas

Mi volimo da pravimo velike stvari i obećavamo da nećemo stati. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama i pomozite nam u tome svojim mislima i idejama!

Social

Kontakt

VK Smederevo
Despota Đurđa 4
11300 Smederevo, Srbija
Tel/Fax:026/621-027
veslacsd@mts.rs

Pretraga